Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, ne moram misliti šta ću kuhati za ručak :)
Možda si u pravu, izgleda da će im okisnuti ova čorba :)
Muštuluk, opustila si mi se...mog'o bi ja tako češće ostati gladan, je li tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hrana je najvažnija ishrana :))
Bolje je jesti nego biti gladan..... Bolje je imati nego nemati... Hocemo li dalje :)))
Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Taman za sve pse lutalice.
Evo ga, "sudžuk" za tebe je gotov. Navali broto. Bon appetit. :-))
I 20 kg slanine za okus.
Jesi se to opet dobro naklopo u ćenifi?
Imam za tebe pravi domaći "sudžuk", navrati za jedno pola sata. Frišak će biti. Ako nesto ostane zamotaj i ponesi kući. :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dogs Trust također planira obaranje Guinnessovog rekorda - otvaranje najveće konzerve hrane za pse na svijetu i istovremeno hranjenje svih 100-20-30-40-50 hiljada pasa u Sarajevu. Potom je ponavljanje rekorda u ostalim gradovima BiH.
U slast!
Hoce li sirotinji podijeliti?
Zao mi je sto nisam imala vremena probati bosanske specijalitete dok sam bila u BiH. Mozda cu imati ponovo priliku i vrijeme jedan dan. Bamije recimo nema kod nas. A najvece blago koji imate su sireve itd, mene zanimaju lokalni proizvodjaci, nazalost ne izvozi se :( Sniffff
nahranite beskucnike s tim!
ja budala majko draga
Nije beg cicija
Dje ruke peru???
Kada se begovi nazderu ono sto ostane iza , sluge su stavljale u lonac i pravile corbu . Odatle ime begova corba. Da su to begovi jeli sigurno bila bi unutra teletina, janjetina i razne druge mirodjije a ne ostaci piletine , bamija i brasno da bude gusca. HAHAHAHAHA...
Lopatom ga mehmede :)
Ako slučajno naletite na dlačicu u tanjiru, diskretno je uklonite i nastavite sa jelom. Prijatno.....