Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to fino,ali kako su*ak gori poslije feferona to je za medalju
jak komentar
@ oho-ho pa nemoj da ih meces u supak!!! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pita Fata Muju: - "Mujo, čula sam da si ti vidovit. Možeš li i mene naučiti da i ja budem?" - "Mogu", reče Mujo - "Fato", skini džemper. Fata skine džemper. - "Fato, skini bluzu." Fata skine bluzu. - "Fato, skini suknju." Fata skine i suknju. - "Mujo, je li ti to hoćeš da me je*eš?" - "Eto vidiš da si vidovita!"
:))) i ja sam vidovita,vidim..sjaj u tvojim ocima :)))
:-* ...onda, znaš i zbog koga je...... :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a nigdje nije navedeno da podere guzove ako se pretjera
Ima li se uzet' gdje tog Kapsaicin-a na kilo?
fasuješ hemoroide
Ali zato bubrezi stradaju.
Ljuto volim do neba. Al, nevolja je što poslije toga moram udariti po pivi, pa gašenju nema kraja. To se obično otme kontroli poslije 3. pive...
Uz ljute fafarone(papricice) takodze se i poveca apetit ,ja uvjek kada dodam ljuto pojedem troduplo vise,jer se apetit poveca.
pa inace jedem po tri porcije jos kada je kuhano u pitanje grah sa suhim mesom,a kada dodam ljuto 2x3,nisam ja mali kao sto ti mislis.
e sada ti nadje da me ucis sta je dvostruko,, trostuko,dvoduplo troduplo pa fino sam ti napisao onda jedem 2 puta po 3 porcije dnevno a to je troduplo ili ako hoces bolje da shvatis 3x2 tri porcije puta 2 puta dnevno. znam ja sta zelis mi objasniti da trostruko i troduplo nije isto,ipak hvala uvjek primam savjet,a i ne zamjeram nepismenima ;) sto ne citaju kako treba.
ISTO TAKO....PRIJE SEKSA.....STAVIS CRVENOG ČILIJA U PICHKU...ALI SAMO DVA TRI PUTA I ONDA GA METNES.....
oooobozavam ljuto...ne moram imati hljeba u kuci, ali ljute feferone moram... o odlasku na wc ne zelim uopste razmisljati... inace nikada to ne bih jela :)))) otplaces turu na solji i gotovo...a ovo za rak je istina, jer sam citala da upravo zbog ovakve hrane postoji znatno manji procenat oboljelih u indiji i mexiku...
Ljute hrane!? Pa nisu samo feferoni lukta hrana. Gdje je ostatak?
ja sam primjetio da se i bolje gmuzi
...začinjeno i ljuto..lajkam :)
da to nije malo pretjerano?