Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9 od 10 robijaša preporučuje :-D
Idealna tema za inteligentne komentare.
Samo iscjedi šećer jer šećer nije slan.
Da ne ideš u zatvor pij sok ne rakiju.
Svih pet prirodnih sokova su bogati i šećerom.
Ja rekoh, upute kako pobjeći iz zatvora... Izaći će ovdje i takav članak, bez sumnje...
Sokovi ne rješavaju problem zatvora, nego ga jednostavno ne uzrokuju. Vi samo trebate prestati praviti zatvor. Uzrok je loša hrana (žito, životinjska) i načini pravljenja (kuhanje, drobljenje) i jedenja (miješanje, žderanje). Herbert Shelton kaže da je glavni uzrok laksativ. Time zamarate crijeva i kad se umore nemaju snage izbacivat ni najnormalnija go*na. Inače glavni uzrok svih bolesti je umor i trovanje (lošom hranom).
Pogledaš Dodika 2 minute dnevno i proliv zagarantovan
😂 Vala i klix ne zna više šta pije moja je preporuka da o pijete jednu rakiju jaku od šljivovice i uz to po jedite graha sa pa lakom pa da vidiš kako onda će da te potjera u wc.
Sve probao i nista od ovoga ne radi, bar kod mene. Cak sam i smokve natapao preko noci pa pio onu sluz od vode, lan, sljive.. ma nista. Ali zato pomaze caj od Sene, popiti ga pred spavanje jer njemu treba 7-8 sati da odradi. Ako ne odradi prvo jutro, ponoviti navecer i eto lite 100% Takodjer je dobar i caj od Maxivite za probavu i nadutost, njega piti 2-3 puta dnevno.
De neko lijanu recept posalji
Okružni sudija rek' o 12 godina, 12 godina strogog zatvora.
A gdje je paštunski koktel?Usput klixe, kad će onaj promo članak što smo ugovorili?