Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko se samo djece naprave tih dana koji nece nikad saznati ko im je otac
pichke k\'o salate
Eto ti si bio! Ja sam bio i vidio i kazem ti da nema razlike od Koride na Cevljanovicima. Jedino sto je drugacije upakovano a na to obicno padaju primitivci kao sto si ti!! To sto ti imas kompleks manje vrijednosti i sto ti je sve sto je strano draze to je tvoj problem. Ne pricaj bez veze nego navedi argumente.
ona plavka na 6. slici gori...!!!
@pag, nisi ti sine dalje od cevljanovicha otisao, o Minhenu da ne pricam. Pogubio bi se ti tamo, nije grad za svakoga, pa po Sarajevu ne znate hodati po asfaltu, a kamoli po jednom od najjacih evropskih gradova.
Cura na petoj slici s desna je prelijepa......
Ima dokumentarni film kad dođu neki bušmani na Oktoberfest i pobjegnu nazad u svoju džunglu kontajući vidi divljaka.
sve dedzal do dedzala
mmmm ovu skroz lijevo na prvoj i ovu skroz desnoj na drugoj slici bih poderao od ku(r)ca poslije par pivkara na festu ;) predobre su!
Krkanluk zesci!! Ovi sto se prave pametni trebaju da odu da vide. Na slikama to koliko toliko pristojno izgleda. Sta dolazi poslije, kada alkohol proradi, tuche, provokacije, dernjava, povracanja, velika - mala nuzda na pred svima, onako, to kao normalno. Sve ove lijepe svabice zavrse kao zadnje droce...Nazalost ali to je realnost.
divi jaranike na 12. slici bez zuba :)))))))))))))) jao giganta hahaha
Zaista jest... Ja sam bio i na Oktoberfestu i u Cevljanovicima... I oktoberfest je skup seljaka sto se samo dernjaju i locu pivo, samo sto ti seljaci imaju vise para, pa to kulturnije izgleda...
Sieg heil...
Korida u Cevljanovicima je mnogo jaca...
Da li one znaju da je Tuzla izbacila crno pivo
ova konobarica nna 9. slici moze zadovoljit 12 muskaraca a ostat nevina
Lang lebe Deutchland