Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se tiče paradajza najbolji je brate hercegovački... Izgled mu nije baš najprivlačniji al kad ga prerežeš čitava kuća zamiriše...naravno ljeti samo...
Papane, u Francuskoj se pocinju brati breskve od 15 juna i zavisno od varietée beru se do 25-30 augusta.Ee, jeste mi novinari.Gumeni camac i niz Miljacku pa kog nadju u Doboju, neka ga vrate.
A kad kobasice prispijevaju?
Glupost najveca glupost nemaju sta da izmisljaju pa sad ovo a sto se tice voca i povrca uvrijeme kad mu je vrijeme nitada nekad nema ukus kakav bi trbao da ima .Nigdje nema vise sto je prije bilo .
Pa problem je kad se clanci prepisuju sa Yahoo! ali od rijeci do rijeci!
ko bi pametan i jeo to voce i povrće kad i izgleda i ima okus kao plastika, jedino paprike liče na nešto al te zato cijena odbije. što se tiče paradajza jadne je da kod nas ni kad je sezona ne možeš nać domaći paradajz nego samo onaj napumpani iz vana crven iznutra zelen-.-
Zdrava ishrana u dvije riječi: Sezonsko i lokalno. Ako ne živite na selu, onda morate poznavati nekog na selu da kupujete manje špricano povrće. Manje eksotične hrane odnosno što više hrane koju su jele vaše praprabake/nene jer su na tu hranu \"geni naviknuti\". Und keine Fleisch!!! (svasta, breskve u Africi su ubrane zelene i dobrano pospricane da bi stigle svježe u Evropu)
ovo je glupost. samo jedan primjer tj. objasnjenje zasto ovo kazem: \"Breskve. Iz istih razloga kao i prethodno nabrojano povrće, breskve u martu nikad ne mogu biti ono što su u avgustu.\" - Pa jel\' breskve samo kod nas uspjevaju? U Africi breskve uspjevaju cijele godine jer im je klima pogodna. I sta tu ima lose i nezdravo??? Isto vrijedi i za ostale navedene namirnice.
\"..a pogoduje i planeti jer je uglavnom jeftinije od onog koje se dovozi iz daljine...\" odlicno.