Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U najavi sisanje motke kao poslastica 😆
Ovo je idealno za penzionere,kamenja na svakom koraku
daj mi kae pohano kamenje i djeci po sokić
Razlog za ovo "jelo" jeste neimaština koja je bila prisutna u toj regiji u proslosti. Kada imas ogranicene mogucnosti da se prehranis ili da podignes moral sa ukusnom hranom, moras postati kreativan. Ovo jelo zahtjeva malo resursa, no moze pruziti satisfakciju ukusa i aroma koje inace vecina stanovnika ne bi imalo mogucnosti dozivjeti. Svi bi njihovi preci koji su razvili ovo "jelo" radije jeli teletinu, no nazalost nisu bili u mogucnosti.
Jednako blesavo kao onom kad neko nema dovoljno željeza u krvi savjetovati jesti jela napravljena u gusanoj tavi ili gusanoj šerpi. To je isto učinkovito kao da se savjetuje među zubima držati i cuclati ekser.
Jednako blesavo kao onom kad neko nema dovoljno željeza u krvi savjetovati jesti jela napravljena u gusanoj tavi ili gusanoj šerpi. To je isto učinkovito kao da se savjetuje među zubima držati i cuclati ekser.
bolje i ovo da jedu(sisu) nego sismise,kerove i macke
Ovo ima i kod nas, samo bez zachina…
Tri givikta sa više luka, i jogurt
Moj komsija ima jaku kiselinu pa kad je puno gladan prvo proguta dva masna sarafa da popodi, kaze tajna je bit umjeren u svemu..
Hahaha! Vrhunac debilizma! "Car je gol!" 😄😄
draga Nejra Osmanović imaš li ti išta pametnije pisati i objaviti
Rekao bih da je to "jelo" nastalo u doba kada ljudi nisu imali da jedu, bas za siromašne. Začini i kamenje, to bi simuliralo želudac da vari nesto, kao i žvaka. Danas je to "popularno" zbog interneta. Ta hrana je nastala pod moranjem, a ne zbog neke tradicije.
Pa sve ovo je moglo i bez kamenčića?
samo jos gov..a nisu ispohovali i pojeli!
Nije ni do koljena nasoj klin chorbi☝️
Sta nece sve jesti...
NaPrdna nacija nea šta