Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pišu o čajevima koji su korisni za vrijeme posta,a navode čaj za povećanje seksualne želje...Seljakluku nema kraja.
Poslije ramazana ne djeluju,pozurimo!:)
ko je zdrav i zeli i osjeca neka posti. ne trebaju nikakva "pomagala".
"Ramazan mubarek" koja utječe na smanjenje gladi. Odavno nisam procitao vecu glupost. Prodavanje magle. Nema tog caja ni preparata koji smanjuje glad. Ko otkrije taj lijek/preparat, postat ce multimiliarder. Ljudi placaju velike pare da skinu kilazu, da budu vitki. Na svakom cosku fitnes... kozmeticke operacije (otklanjanje vika masnog tkiva) - cijela industrija? Zamislite jedan ovakav caj! Pijete caj i nemate potrebe da jedete. Smrsate sad pa sad... Previse lijepo da bi bilo istinito.
A zemzem?
Izgleda da Vi gospodine jako malo citate,barem ne odgovarajucu literaturu,sudeci po Vasem komentaru.Ja bih prije nego komentarisem provjerila svoju tvrdnju,jer ocito da vam hemija niti farmaceutska hemija niti analiza hemijskih supstanci nisu poznate oblasti,a da ne govorim o botanici i substancama koje biljke posjeduju i koja svaka na svoj nacin djeluje,jer da jeste znali bi da postoje supresori apetita i zamislite nije vam potrebno pola pileta vec par gutljaja da bi mislili da ste siti;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sve ima, samo da se pare uzmu kad je vakat.
ima li ista ljepse od iftara
a onaj red u pekari za somunee?? :)
tvoj problem nije sto nisi vjernik ja ateiste postujem. tvoj problem je sto si smece od covjeka i sto nemas postivanja. covjek govori o ljepoti iftara, komentar koji ne izaziva nikoga i sto cak ne mora ni dovoditi se u vezu sa vjerom a ti si zajedljiv i provociras i zelis nekome i to da pokusas zagaditi.nikakav si kao covjek.@Odium
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
postaci omrsiti se gaziranim sokom to je ravno ubistvu. ramazan serif mubarek olsun