Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj burger king je janjetina sa salatom od teletine a od brze hrane jedem 10 u cijeli sa lijehom luka
a od morske hrane janje kada upadne u more
SliceMeNice: a ti ličiš sigurno na čačkalicu, idi se najedi hljeba i janjetine pa zali pivom divota *** zeleno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šokantno otkriće o hamburgerima McDonalds'aBritanski kuhar Džejmi Oliver je dobio bitku protiv jedne od najvećih mreža brze hrane u svijetu. McDonald’s je primoran da promijeni recepte, jer je kuhar obznanio kako u stvari spremaju hamburgere koji su poznati u cijelom svijetu. U jednoj od svojih emisija Oliver je pokazao kako se sprema mljeveno meso za hamburgere. Uzimaju se ostaci mesa (masnoće i unutrašnji organi). Onda se ta samljevena smjesa “ispira“ u amonijum hidroksidu i onda se od toga prave hamburgeri. Kuhar uvjereva: to je veoma štetno za zdravlje. Nezvanični termin “ružičasta sluz”, se odnosi na meso i mesne proizvode, koji su nepodobni za ljudsku ishranu, prije nego što je dodat amonijum hidroksid. Ovaj kemijski proizvod ubija mikrobe, kao što je salmonela i čini pokvareno meso bezopasnim za potrošnju. Jednostavnije rečeno – pokvareno mljeveno meso se “dezinficira” sa amonijum hidroksidom i ponovo se prave pljeskavice od pokvarenog mesa.
americko smece idi na carsiju i najedi se ko insan
bila u McDonalds-u pa svaki zalogaj slikala.a nigdje veze.kakvi burgeri i pm pored naših ćevapa
Sve što neće neka nama donesu, mi ćemo to pojesti pa ja. Ionako decenijama jedemo svakaka sranja
Dobro, ali i ja savjetujem nasima da se kane burkea i kefira poslje 18:00 - sje*bes prazni muskularni misic sad pa sad.
Ne znam što ste svi napali na Fahra. On je obezbjedio papku da ide da jede strano smece i da pokaze koliki je veliki papcina.
jednom sam pojeo hamburger u McDonaldsu, a zatim sam otišao na ćevape da jedem...
Vozi se Mujo u vozu, a nasuprot njega jedan mladic. U jednom trenutku mladic ga upita: - "Koliko je sati?" Mujo izvadi iz džepa svoj sat, pogleda u njega, spremi ga i šuti. Nakon nekog vremena upita ga mladic: - "Zašto necete da mi kažete koliko je sati?" Odgovara Mujo: - "Zato jer ako ti kažem, ti ceš meni reci hvala. Ja cu tebi reci nema na cemu. -Ti ceš tada mene upitati gdje putujem, a ja cu tebi reci da idem u Tuzlu. -Ti ceš onda mene pitati koga imam u Tuzli, a ja cu tebi odgovoriti da tamo imam ženu i kcerku. -Onda ceš ti mene pitati koliko godina ima moja kcerka, a ja cu tebi odgovoriti da ima dvadeset. -Onda ceš ti mene pitati je li moja kcerka lijepa, a ja cu ti odgovoriti da takve ljepotice malo gdje možeš vidjeti. -Onda ceš ti htjeti da dodeš samnom u Tuzlu da je upoznaš, a ja cu te odvesti kuci. -Kada je vidiš ti ceš je odmah zaprositi, a ja cu te odmah morati poslati u pi*ku materinu, jer je*eš zeta koji nema ni sat.."
hahahahahahahaha dobar:)))))
Jeste li znali da hamburger iz mcdonaldsa moze stajati mjesecima a da se ne pokvari? Eto toliko hemije ima u njemu... ko ne vjeruje nek proba
jel ima taj uopšte halal certifikat a?
"Brza hrana je brza, razumne cijene i nudi alternativu domaćoj kuhinji. Pogodna je i ekonomski je prihvatljiva za brz ritam (...) " Razumne cijene?? Realno, odrasloj osobi treba jedno 25 KM da se najede od onih njihovih 'zalogaja'- Pa jeftinije i zdravije je u restoranu :-)
Da mi Bog oprosti, al' ovo je smeće od hrane.
Ćevapi u Zmaju na Hrasnom + dvije točene ( velike) . NENADJEBIV
Pa to je i budala znala osim nas kod nas je bas fensi da se jede u mc donald's
ko još jede to smeće?