Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim se napiti vode a da mi niko ne s.e.r.e dok pijem. zato ne pijem vodu s porukom
samo jedna poruka: KUPUJ DOMACE GLUPI BOSNJO, JOS MALO PA CE TI HAVU PRODAVAT SA PORUKICAMA...
Bljuvotina ,ne moze se porediti sa tesanjskom Oazom.
Preciscena Sava sa porukom
Jana najbolja voda na svjetu. Kad je popiješ za rakijcom mmmmmmmm
Jana dva jana dva...kazu ista je ko ja...
Baš bih volio da mi objasne zašto je Jana bolja od ostalih, pa i one sa česme. Naravno da neće moći, zato prodaju šuplje poruke.
Baš bih volio da mi objasne zašto je Jana bolja od ostalih, pa i one sa česme. Naravno da neće moći, zato prodaju šuplje poruke.
Inace voda sa cesne fabricki upakovana xD
Poruka: " U zemlji u kojoj ima toliko pitke vode da može napojiti pola Evrope, ti kupuješ tuđu koja do tebe putuje najmanje sedmicu na +40. Bravo majstore!!!"
U zatvor majmune iz VIK jer truju vodu u cesmi. Naravno nista nije slucajno. No dok je susjeda uvijek c nasi politicari preferirati da ne oporezuju duhan, alkohol i kockarnice jer su susjedi vlasnici. Ipak je bolje danas potrositi 10 Km u ovo troje nego u nesto sto je potrebnije.
otkako je Oaza promjenila ambalažu i ima kupiti po Hrvatskim samouslugama u Sarajevu isključivo istu konzumiram, naravno kad ima potrebe za istom... inače ViK je prvi izbor.... volio bih kada bi se Ella angažovala pa da je ima malo više a ne samo u Amko Com....
voda ko voda, nemojte biti ovce. a ako vec pijete iz boce bar kupujte domacu, podrzite sunarodnjake, podrzite sebe
...kakava patetična frazeologija autorice poruka. gore i od tzv "romatičnih komedija".
Nije ni čudo zašto mora biti "sponzorisan članak"! Toliko je zanimljiva priča o uvoznoj vodi da ni jedna normalna redakcija neće prenijeti ovu vijest a da se ne plati. Držite se ba svoje avlije, nemojte nam prodavati šuplju više molim vas! Pa dosta nam je naših ubleha još moramo apsorbirati i vaše gluposti!
jao, kako su dobri i humanitarni.... kakve su to poruke na Jani?
@SheRains Ti na godišnjem odmoru?
@hermann hesse nope