Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladić, koji je diplomirao prije nekog vremena, nikako nije mogao naći posao. Ostao je švorc, a morao je platiti račune za struju, stan i sve ostalo. Onda se sjetio šta da radi, dok ne dobije stalni posao. Na vrata svog stana je napisao oglas, velikim slovima: NA KREVETU – 100 EURA NA KAUČU – 50 EURA NA PODU – 25 EURA Pored njegovih vrata prolazila jedna bakica i vidjela njegov oglas. Požurila kući, razbila kasicu prasicu, pobrala svu lovu iz čarape, vratila se do njegovog stana i pokucala te mu pružila novac. Mladić se osjećao nelagodno u njenom prisustvu i pri pomisli na ono što ga je čekalo, ali nije imao izbora, izbrojio je novac, bilo je točno 100 eura, poljubio bakicu i rekao: - Dakle, želite na krevetu, je li tako? Bakica mu, smijući se reče: - Sinko, ne budi naivan. Želim četiri puta na podu!
Grah je najbolji za pamćenje - dobar grah daleko se pamti
mora da imaju neprodatih ovih zaliha pa hoce da ih se rjese
Volio bih nesto pojest', vise nego hljeba se najest'.
Jedem najradije ono od čega brže zaboravljam
oooh, a zoves se nostalgy.. koja ironija :)
Pa nije, gagi. Jede da zaborai jer je nostalgicna i time i ima sjecnja koja je vuku. Hej gagi nisam te prijavio. Naravno. A rodjena u Bosni. Aha ljjepo, a otac swabo. Liepo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Next hefte slijede demanti istih navoda. I tako na novo i na novo.
Sad' razumijem zasto pojedini kazu "Ne pamtim kad' sam zadnji put jeo ribu".
cek..ipak sam ja rodjena u Bosni pa moram nesto ispraviti... @D..dobre ribe nema ispod 30km/kg..ta riba se zove "janje" ;)))
Gdje ima tako jeftine dobre ribe?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo lisnato povrće Bona-Fide .... kakvi su ovo zapadnjački marifetluci na klixu?
vi nam recite sta poboljsava funkciju mozga..vidim da vama nije pomoglo..
hahah gagice pa ti opet trazis ban. ;-) :-****
Ma ko je diro Ostrugicu :-( Ili je ipak problem u tome, ko nije diro. hahah Ma hajde sve bude i prodje, a na nama je da nastavimo dalje kako znamo i umijemo. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)