Slavni kuhar
29

Gordon Ramsay otkrio koju hranu bi htio za svoj posljednji obrok u životu, mnoge je iznenadio

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Gordon Ramsay je poznat po tome što je jedan od kuhara koje je teško zadovoljiti, otvoreno pokazujući to u mnogim svojim TV emisijama, stoga je mnoge začudio otkrivši koju bi hranu birao za svoj posljednji obrok u životu.

Poznat je i po tome što viče na kuhare, poznate ličnosti i osoblje, što je i dio razloga zašto se njegova najpoznatija emisija zove "Paklena kuhinja".

Izbirljivi kuhar često može izgledati kao neko ko se nikada ne bi spustio na nivo brze hrane. Međutim, u nedavnoj epizodi YouTube serijala "Last Meals by Mythical Kitchen", Ramsay je otkrio svoj idealan posljednji obrok, a jedno od jela je bilo veliko iznenađenje za obožavatelje kuhara.

Za svoj posljednji obrok naveo je sljedeća jela: puni engleski doručak, piletinu na puteru, pileća krilca Buffalo, goveđi wellington po sopstvenom receptu, džin i tonik Monkey 47, ljepljivi puding od karamela sa sladoledom od vanilije i duboko prženu Mars čokoladicu.

Uz sve ovo je naveo i jela brze hrane američkog lanca In-N-Out, posebno njihov dupli hamburger.

Komentarišući video korisnici društvenih mreža su bili potpuno šokirani kada su saznali za Ramsayevu ljubav prema restoranu brze hrane, a jedan korisnik je na platformi X.com rekao: "Činjenica da je burger In-N-Out dio posljednjeg obroka Gordona Ramsaya je luda za mene".

Drugi su dijelili slične stavove i čudili se odabiru uzevši u obzir njegove česte kritike brze hrane.

Ramsay je čak priznao da je uzeo inspiraciju od In-N-Out-a da napravi vlastite hamburgere.