Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sitni ćevap nije ćevap nego kuhano meso. Taj izraz je izmislio neki idiot
Biber meso drugi zovu
Hadzijski cevap samoo
Naj mi je draži burek.
Jest sjecam se Nane nam Celer sijale u basci i Celer u sve metala....C c c c
Janjetina
Cevap kao bosanska tradicija je narativ ćevabdžija carskijskih koji su do sad multimilioneri. Ja glasam da se cevap izbaci kao Bosansko jelo zavijek, svakako sad pola ćevapa u gradu mjauce
Jedan je ćevap, drugi je obrezan a drugi je mali.
treći