Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj na "pivima" , halo PIVIMA??? bravo novinar
Jel Pivo ili Piva? Ako si seljak onda je sigurno piva.
"nezaboravni lingvistički ugođaj svaki vam dan pruža vaš klix" -- ovako bi mogao glasiti reklamni spot... stvarno, ovo je previše: čuj, "pivima"!?! brojive i nebrojive imenice... hm, za kix-novinare španska sela, a posebno izvođenje množine iz potonjih...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Selam alejk, ima l' pivi?
EU pravi i iskorak dalje. Na svakoj će pivi pisati koliko milimetara tzv pivskog stomaka dobijate sa njom !!
Sad krive i pive sto su debeli 😂😂
Pivo ne valja za mokračne kanale i bubrege. Bolje je piti rakiju i vino, nego pivu.
Pivo ne valja za mokračne kanale i bubrege. Bolje je piti rakiju i vino, nego pivu.
Najviše kalorija zapravo dodje kao rezultat pojacanja aptetita kad si pijan, jer tad mozes pojesti bilo sta. Odjednom je sve ukusno.
Amerikanci toliko vode racuna o kalorijama a opet su najdeblji judi na planeti.
nase zene vole stomak od pive i miris luka, doduse ima onih koje vole i miris carapa, ne kupanja od 3 dana al te cemo ostaviti za neku drugu priliku
jooj što bi bilo dobro da izmisle pivo u prahu , kao recimo cedevita , naspeš par kašičica , zatim vode po želji i udri muški :)))
kascica :))) kralju ..kutljacaaaa
Znaci sacemo kusat pivo na kashiku?!
...kod nas uvest da na pustekijama piše koliko ste ukrali :)
ma ja ću vratiti brojčanik kao na kolima što vraćaju.