Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodju sa tajicama upijenim u cmar u teretanu i onda te snimaju nedozvoljeno, ne bi li pogledao u oslikan cmar i ti ispao creep i cudak
Nisi ti bas najbolji 😂😂😂😂
Pa vecina ovih kalaštura i dolazi u teretane zbog slikanja za Instagram i "promocije" atributa. Glavno okupljalište ovakvih zatucanih tuka u Sarajevu je fitness Bodyart preko puta Binga u Pofalicima.
The real mvp
hvala za info, upucujem se tamo danas sa 4k kamerom
Ja ipak mislim da si ti jarane u talu. Bez tvog posta na IG njena reklama ništa be bi značila pa time nit bi mi saznali za nju. Ovako ce milioni ljudi da je traže na OnlyFansu.
Volim ih vidjeti kad rade istezanje ako je dobra riba. Skoči testosteron 🤣🤣🤣🤣🤣
Ova ima only fans. Cilj je i bio da napravi reklamu i izgleda da je i uspjela.
podrška djevojkama u teretanama, slobodno se opustite, i meni je draži trening💪
I kazu zasto muskarac hoce samo s3x od žena.... Pa samo to nam i nudite.
Nipošto izbacit !!
Kamenujte kurvu.
Mene da neka cura tako snimi da je pogledam 0.5 sekunde, pa me optuzi na internetu i objavi snimak, ja bi joj rekao k'o sto je Ramo Isak rekao: ''Gledao sam, i gledat cu opet. Nema gdje me nema. Iz pastete cu da iskacem.''
najvise tuke su one udate, koje puste kosurinu , utegnute snimaju se, afolka treniraju.. a neke povedu i djecu od 10 god kao tipa- ja sam udata 😂😂 a ovamo crkaje da je neko odmjeri
Ko dođe da trenira da mu se gola skine neće ga dotaći. Većina ovih gym dama danas treniraju samo da bi se eksponirale, ali ne kontaju da nisu zanimljive i da su doslovno sve što imaju već ponudile.
Ovakve u gym mog malog uznemire I on onda meni ne dozvoljava da treniram ko insan.
Ja vidjaj prde zemljo.Estagfirullah.
Kako se ne usere kad onako razapne kenjaru.
Sta ocekivati od djevojke koja nema trun samopostovanja ? A ovima sto govore da vole takve kao sto je doticna, da li bi vam smetalo da vam kcerka snima ovakve klipove ?
i neka je jer teretana nije mjesto gdje ce da ravaku da trazi paznju i da se eksponise