Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ima noge trenirat. nece noge stavljat na sank
johnny bravo je napravljen ko parodija na ovakve likove
Negativan komentar će uvijek ostaviti osobe koje u životu nisu trenirali nikada ništa, digli nešto teže od 10 kg, prelaze 500 koraka dnevno, zamisli on iz ležečeg položaja dok jede čips ima obraza komentirati nečije noge.
Noge ispod koljena su više manje ovisne genetski, iznad koljena su mu noge kao nečije kompletno tijelo gornje, ljudi sa izraženim jakim listovima uvijek izgledaju kao da imaju super razvijene noge iako gore dalje iznad koljena im budu smiješne ali se svi fokusiraju na prvi dio nogu.
Doping nije sala
ne gleda ga niko u noge
cak za njega imate losih komentare tipicno Balkan samo ruganje
Ja batalio bodybuilding zbog lose genetike listova. Doslovno kao da ne postoje, nesto malo mesa, mozda 1/4 na kosti ispod koljena. Nije bilo smisla pumpati ostalo jer se stvara ogromna disproporcija i ovakvi - skipping leg day komentari. Od tada cisto neki fitness guram. Jbg nismo svi za sve
Isto brate moj...doduse ja ne odustajem od zeljezare ali treniram u trenerci
Ima lik noge, samo ovaj siroki ugao ih spljosnuo.
Listove ne mozes nikad nabiti ako nemas to u genetici, dzabe ti sve.
Kad su pitali Jack Grealisha kako ima najvece listove u PL,on kaze ne radi nista posebno,to je cista genetika.
sve su ovo geyovi ovi po teretanama j.eem im oca u vrh gu zice
Malo se informišite prije svega o genetici listova dok bilo šta drugo napišete…
Listovi zavise od debljine kosti i nema mnogo misicne mase za razliku od butnih misica, a kost se ne moze nabildati, najbolje se vidi na biciklistima, neki imaju listove ko lopte, drugi mrsavi.
Pa kad budale ne znaju da su listovi gotovo stopostotna genetika i da su nevjerovatno teški za "nabildati". A da ne govorim da je čovjek visok 2 metra i da niko nabildan do te mjere ne moze imati listove proporcionalne ostatku tijela.
Ima max 187. A za bildanje većina koristi onu mašinu zadnju ložu, ništa ne postigne i kao nije moguće. Probaj nabacit 70kg viška i hodat tako godinu dana svaki dan.
Pa nedavno su istrazivanja pokazala da se listovi ustvari pa i ne mogu nabildati!
On je odavno teški fejk od glumca..
Hebo vas listovi, trokuti, guzovi i ostali predmeti paćenja.