Mnogima nije jasno
23

The Rock objavio snimku iz teretane pa zbunio ljude: Brate, šta ti je s nogama?

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Američki glumac Dwayne Johnson, popularni The Rock, objavio je video napornog treninga kako bi motovirao svoje pratitelje da se bave fizičkom aktivnošću, no mnogi su primjetili istu stvar.

Naime, The Rock je otkrio da se teškom mukom natjerao na trening u 23 sata jer inače to nije njegovo uobičajeno vrijeme za vježbanje.

"Tijelo nije htjelo ići trenirati usred noći - ali taj jedan glasić u mojoj utrobi rekao je da možda ne želiš, ali nakon dana kao što je današnji, to sigurno moraš. Iskreno, završio sam s jednim od najboljih treninga. Potpuno osvježen i sposoban razbistriti glavu i energiju. Moje adrenalin je bio na 10, tako da je na neki način sve ovo bilo vrlo umirujuće za mene", napisao je salvni glumac.

"Moramo slušati taj glas u utrobi koji govori 'da' kada ostatak našeg tijela govori 'ne'. Produktivan tjedan", napisao je Johnson ispod objave.

Međutim, njegovi pratitelji su primijetili da mu je gornji dio tijela nabildan, dok noge na snimku ne izgledaju tako.

"Brate, noge?", "Šta ti je s nogama", "Sad mogu reći da imam listove kao Dwayne Johnson", "Preskočio si noge", "Moji listovi su veći od njegovih. Ako ništa ne postignem u životu, bit ću ponosan zbog toga", "Šta je s nogama", nizali su se komentari.

Inače, glumac je ranije izjavio da obično jede oko 6.000 kalorija dnevno kako bi podstakao svoje intenzivne treninge i održao svoju mišićnu građu.