Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja mu dijeta. Osim kila izgubio je i kosu.
Ko i sve ostale zvijezde, Ozempik, pa onda mozes i da ne jedes po citav da.
definitivno jedna od najboljih serija
Ja clanka i govana, jadno.
Haman ih je opet naso
Da nije poceo manje da jede i vise da se krece ?
Money 🤷🏻‍♂️
To je logično, cak da se nakon 40 dana pridrzavas najbolje dijete i hrane, vratit ces barem 60% tezine koju si gladovanjem izgubio. Post je svakako zdrav, ali ne posti se da ae smrsa, nego da se postigne autofagija, odnosno samoobnavljanje ćelija.
Odprilike da. Autofagija i unistavanje bolesnih celija
Raja čula za autofagiju i sad je non stop spominju kao nekakvu magiju. Autofagija se aktivira i kad se trenira, kad se unosi manje kalorija nego inače, kad si pod stresom itd... Znači ne moraš uopste postiti za istu, a post je dobar za mrsanje jer ne stignes unijeti toliko kalorija tokom dana koliko bi inace unosio. Znači post je loš za one koji hoce da se udebljaju napr.
Kultna serija. Svake godine pregledam sve sezone....
Ja odgledao jedno 4x, čekam još jedno 5 godina pa da nadam se zaboravim vecinu toga...steta sto nikad nije nista ni priblizno izbacio.
Na kom je kanalu bas bi je gledao opet?