Istinski impresioniran
44

Reakcija muškarca dok žena izvodi mrtvo dizanje je hit na internetu: Ovo je tako pristojno

I. B.
Muškarac nije mogao sakriti koliko je iznenađen (Foto: Screenshot)
Muškarac nije mogao sakriti koliko je iznenađen (Foto: Screenshot)
Iako smo uglavnom navikli vidjeti muškarce kako se "razmeću" zahtjevnim vježbama u teretani, nikako ne treba podcjenjivati ni žene koje u tome mogu biti podjednako dobre. Reakcija jednog muškarca dok je promatrao ženu kako izvodi mrtvo dizanje postala je hit na internetu.

Sydney Cassidy redovna je u odlascima u teretanu, odakle svakodnevno dijeli sadržaje na svojim društvenim mrežama.

Jednom od svojih posljednjih objava privukla je naročitu pažnju, a fokus je bio na dvojici muškaraca koji su svjedočili njenom mrtvom dizanju impresivne težine.

Na snimci vidi se kako su muškarci u pozadini "razgoračili oči" kada su vidjeli Sydney kako izvodi vježbu, a komentari onog koji svoje iznenađenje nije mogao zadržati za sebe, mnoge su oduševili.

@sydgrows like he said…what’s with all these beast women 😈 #gymtok #gymgirl #gymreactions #gymrat #gymhumor #gymmeme #gymlife #girlswholift #strongwomen #gymshark ♬ Love Tonight - David Guetta Remix - Shouse

"Koji đavo", neprestano je ponavljao muškarac s desne strane kada je primijetio kako Syndey izvodi mrtvo dizanje.

To je privuklo pažnju i njegovog prijatelja, nakon čega su se dva muškarca trudila prebrojati opterećenje na šipci. Naposlijetku su pitali Syndey o kolikoj težini je riječ, na šta im je ona odgovorila da se radi o 140 kilograma.

"Koji đavo? Šta je sa vama ženama zvijerima? Ovo je je*eno bolesno", govorio je šokirani muškarac.

Snimka je postala viralna, a mnoge je osvojio, kako su rekli, pristojan način na koji je muškarac ispoljio svoje oduševljenje. Pored sedam miliona pregleda, nizali su se i brojni komentari.

"Činjenica koliko je ovaj mladić pristojan i istinski impresioniran je nešto tako divno za vidjeti", pisali su u komentarima.

"Obožavam njihovu reakciju", poručila je druga korisnica.

Iako je jedna korisnica istakla kako smatra da su ovi komentari u podcjenjivačkom duhu, većini nije djelovalo tako, a zaključili su da je upravo ovo "kompliment" kakav bi željeli dobiti u teretani.