Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari grad je jedan grad i jedan grad je Stari grad
Poštovani, ovo nije Centar za zdravo starenje, ovo je Centar za promociju i unapređenje zdravlja "Generacija". Zato da bi ovakve i slične komentare imali, trebaju osnove, koje se tiču ovog Centra i koji su vezani za njega, a dosad su pokazan samo uspješni rad kao i zadovoljni obični građani, bez ikakvih privilegija. Svi se jednako tretiraju. Centar je isključivo zdravstveni servis. Lijep i srdačan pozdrav pozitivnim ljudima!
Neka vjezbaju dok ima vode ...
Rezultati moga istraživanja pokazuju da su u Centre za zdravo starenje uložena velika sredstva, da su zaposleni povlašteni kao i rodbina opštinara. Da Centre koristi jako mali procenat ukupne populacije treče dobi. Da je strukura korisnika ( obrazovna, socijalna, ekonomska ) za pet stepenica iznad prosječne kod svih ljudi životne dobi. I završni zaključak: centre koriste samo privilegovani dok večina ''ne može sebi priuštiti to''.Drugo istraživanje slijedi..
Da izdravsteni status sam zaboravio..
@hamoponovonaredu koje istraživanje,koji centri i koji uposlenici su rodbina ?
Ovo je lijepo, da se bar netko brine o njima