Tajna zdrave ishrane
15

Ovo su namirnice pomoću kojih Sharon Stone održava svoju vitku figuru i mladolikost

N. C.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Sharon Stone sa 65 godina plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom, a vitku liniju i mladolikost održava pravilnom ishranom.

Stone najčešće konzumira hranu s niskim glikemijskim indeksom, kao što su leća i heljda. Baš ta hrana ima brojne zdravstvene prednosti. Hrana s niskim glikemijskim indeksom preporučuje se osobama koje žele smršaviti ili održati težinu, a dobra je za snižavanje kolesterola i krvnog tlaka, te smanjuje rizik od dijabetesa.

Glumica je također istakla da gotovo nikad ne preskače doručak.

"Moj omiljeni doručak je svježa, narezana lubenica s feta sirom i mentom, maslinovim uljem, soli te paprom. Nakon toga obično pojedem krišku bezglutenskog tosta od kiselog tijesta i popijem biljni čaj'', rekla je .

Stone ima uravnoteženu prehranu koja također uključuje velike količine nemasnog mesa kao što su pileća prsa, pureća prsa i nemasni komadi govedine ili svinjetine. Budući da je visok unos zasićenih masti povezan s povećanim rizikom od visokog kolesterola i bolesti srca, nemasne bjelančevine su upravo ono što dijetetičari najviše preporučuju.