Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najdraža je meni ova naša instagram raja, trebe pogotovo. Svi su nešto fensi, fini restorani svi tip-top, niko više kao ne jede burek iz pekare, grah kod kuće. A sezona je mladog luka, grah je najbolji s mladim lukom.
@Crno Crveno Upravo to, a i meni je grah vrhunsko jelo da se razumijemo nisam ništa loše mislio u tom kontekstu :D
Prosto je nevjerovatna moc interneta danas...od obicnih anonimusa postadose poznati i to prodavajuci zrak budalama...kako god treba im odati priznanje...dok je livada bice i ovaca
A Kelli iz Fitnessblendera? 4 miliona subscribera!
Mišel najbolja
Za vas je ona Jelena Markovic sto kopa u basti izmislila zensku lijepotu. Ja ovde vidim samo gomilu morona koja po citav dan satro nesto vijezba gluhari po teretani i palamudi po drustvenim mrezama. Radi ovakvi i jest drustvo kakvo jeste - NAKARADNO ..
a Lazar Angelov,Ana Nystrom, Ana Cheri, Jeff Seid ?
Ma hajte molim vas
listam gdje je jen selter...nije moguce da je nema..kad ono na drugom mjestu
Zasto smo toliko zlobni na sve sto drugi rade, neka rade sta i kako hoce, ne diraju druge, ne ugrozavaju druge, nece nikoga zaboliti glava od njihovog zanimanja. Mi smo takvi i dlaku bi nasli u jajetu a ne vidimo smece u svojoj avliji.
Cure samo da znate da sam vam ja ko Joe Wicks...neobrijan!
jedan je Zyzz, svi ostali su kopije