Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oko 3
65% ugljikohidrata je ludost,zato su svi debeli i bolesni.... ako mislis mrsati jedi manje od 50gr dnevno.Da bi nadoknadio taj manjak kolarija umjesto ugljikohidrata posegni za zdravim mastima .
Tri
ja bih rekao da treba eliminisati secer i eventualno malo probusiti kasiku 😀
Jel moguce koliko cijela fitness industrija zaglupljuje ljude i uzima im pare na preparate, programe, savjete, itd. Raja ako hocete da smrsate samo gledajte kalorije. Za prosjecnog muskarca normalne dnevne aktivnosti ispod 2000 kalorija za vjezbama tegova je sasvim dovoljno. Kroz par mjeseci cere vidjeti dobre rezultate. Naravno da je ishrana bitna ali kalorija je kalorija bez obzira da li dolazi iz majoneze, brokule, hamburgera, cokolade ili neceg desetog. Dok ste u limitu moze se sve jesti.
kalorijski deficit je zamka,odnosno to je samo za polu fit ljude a za pretile nikako. usporava metabolizam ,problemi na duze staze.
500 kalirija iz cokolade i 500 kalirija iz brokule isto? nikad!!!