Rigorozna dijeta
68

Gwyneth Paltrow otkrila da godinama jede samo supu od kostiju i povrće

N. C.
Gwyneth Paltrow (Screenshot: TikTok)
Gwyneth Paltrow (Screenshot: TikTok)
Gwyneth Paltrow otrkila plan svoje ishrane te izazvala oštru reakciju svojih fanova koji su joj poručili da gladuje.

Glumica je gostovala u podcastu Willa Colea te govorila o različitim temama, ali njena prehrana izazvala je najviše reakcija. Naime, ona je otkrila da godinama jede samo supu od kostiju i povrća

Tokom razgovora voditelj je upitao izgleda njezina wellness rutina. Njen vrlo kratki odgovor od 40 sekundi, mnoge je iznenadio te se proširio društvenim mrežama.

"Večeramo rano. Postim s prekidima. Obično pojedem nešto oko 12, a ujutro konzumiram samo ono što mi neće povećati razinu šećera u krvi pa samo popijem kafu. Ali jako volim supu za ručak. Većinu dana ručam supu od kostiju. Onda se pokušam jedan sat kretati pa prošetam, vježbam pilates ili uz svoju trenericu. Onda radim suho četkanje i idem u infracrvenu saunu 30 minuta. Za večeru jedem prema Paleo dijeti - dakle puno povrća. Zaista mi je važno podržati svoj detoks", kazala je.

Njen odgovor je postao viralan, a mnogi su se pitali od čega čini detoksikaciju.

"Od čega se detoksicira?","To nije wellness. To je izgladnjivanje", "Ovo mi zvuči suprotno od wellnessa", "Zvuči kao priprema za kolonoskopiju", neki su od komentar.