Priprema se za novu ulogu
5

Blake Lively u sjajnoj formi nakon poroda, njen trener otkrio: Ne radimo ništa nezdravo

L. R.
Blake Lively (Foto: Instagram)
Blake Lively (Foto: Instagram)
Glumica Blake Lively trenutno se priprema za novu ulogu, a budući da je rodila prije šest mjeseci u slobodno vrijeme vrijedno trenira i održava svoju fizičku formu.
Nije strano da Lively više od 10 godina vježba uz pomoć poznatog fitness trenera Dona Saladina. Upravo njen trener sada otkriva tajnu njenog izgleda uz program pod nazivom "Treniraj kao Blake".

Saladino navodi da potiče ljude na konzumaciju više hrane i da se ne opterećuju kilogramima koje prikazuje vaga. On ne vjeruje u izbacivanje hrane koju volite niti u pokušaje da radite neke nedostižne vježbe u teretani.

"Nikad ne radimo ništa nezdravo. Stvarnost je takva da možete biti 10 kilograma teži, ali kada skinete odjeću da izgledate tačno onako kako biste željeli izgledati goli", objasnio je Saladino.

Njegov program "Treniraj kao Blake" traje šest sedmica i osmišljen je s ciljem sagorijevanja masti i oblikovanja mišića. Osim toga, kao ključnu stvar navodi da radi na tome kako bi njegovi klijenti održavali visok nivo energije dugoročno.

Ovaj režim smatra se lako održivim jer ne zahtijeva nikakve eliminacije u ishrani, a vrlo je poznat među slavnim osobama koje treniraju kod Dona Saladina. Neke od zvijezda koje prakticiraju ovaj režim su Emily Blunt, Cindy Crawford i Anne Hathaway.