Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diejta znaci promjena zivota, i to treba ida bude: promjena zivotnog stila. Ja sam prestao da jedem meso, osim ribe i sve te masonce, i hljeb izbjegavam, i smrsao sam 5 kila pa mjesec dana, velika je borba, ali ljudi su normalno kanta za smece. i sve treba da se promijeni,.
Cime si zamijenio proteine i vitamine iz mesa?
Svaka cast. Ja sam za 4 mjeseca skinuo 20 kg. Svaki dan samo setam normalnim koracima nista specijalno nekih 7-10 km. Jedem sve kao i prije bukvalno ali nema sanse da jedem poslije 18h max 19. Sami se kilogrami tope a svaki dan osjetim jacinu u kondiciji iako samo setam mislim da bih mogao istrcati maraton. Jos 5 kg i to je to i onda moram skontati kako to odrzati tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema rezultata dok se ne potrudiš ni u čemu.
Samo kašiku izbušila
Je li vi iz klixa nas zajeßavate ?
ja sam za 20 dana izgubio 3 sedmice
Kaze nije napravila nikakve promjene i onda u slijedecoj recenici da jede manje porcije a prije toga da je pocela da trci i hoda. Bulvalno osnove da kreira kalorijski deficit i da mrsa.
I eto zar nije bolje ovako, nego biti debeo, sve lakse u zivotu ide kad si fit i lijep, to vazi i za zene i za muskarce, debljina govori da ne vodite racuna o sebi i onda vas niko i ne postuje
@Peracgooze rekao sam zato fit I lijep, sa naglaskom na I, ali generalno vizuelno se covjek proljepsa kad smrsa, onako u paketu je prijatniji oku
Gotovo sam siguran lutko da si ti operisala želudac
Haha i meni to pade na pamet. Nije to bas eto par koraka i kao nista drugo nije izmjenila i da se sve to istopi tek tako.
svaka trazi razlog da se skida, reci sta ti je cilj...industrijska hrana upravo to radi jer "kalorija nije kalorija"
Kalorijski deficit se ostvaruje ili manjim unosom ili većom potrošnjom.
Ozempic.
Tako je! Moj kolega sa posla je imao sigurno preko 30 kg viska... I krenuo sa Ozempic, za 4 mjeseca covjek se prepolovio! Brzi rezultati ne mogu prirodno, taman da spava u teretani!
Ja bio na dijeti, i izgubio tačno 4 sedmice.
Smanjila kasiku i povecala fizicku aktivnost, eh bas me cudi da je smrsala
Jako cesto to nije rjesenje, iznenadio bi se.
Samantha, ba, samo da znaš da je moja trêba našla 15 od tih tvojih izgubljenih kila.
😂🤣🤣😂 Havljanje i mrsanje ne ide u istu recenicu ma koliko se klix trudio da to dokaze. 😁