Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavisi ko sta voli, svrha ovih fotografija nije ljepota, naprotiv... nego, citam komentare i nesto kontam koliko je sad poniklo strucnjaka za fotografiju kako mobiteli imaju kamere to je cudo jedno... jos malo pa nam nece ni trebat profesionalni fotografi..?
...atlantic wall by erwin romel, mullberrie's by englezi, magonot linija by frenčmeni...možbit nebi lošo bilo da spucate linkiće na wikipediju, lijepo i detaljno objašnjeno...ono da budete pokrovitelji "znanjem u 21 vijek" akcije...
ma dobro je to, ko može, malo putovanja i fotkanja po svijetu, pa znaš kaaakooo.... sudeći po fotkama, Wilsone morat ćeš se još malo potruditi da ispečeš zanat.
Hajd sto kpiraju tekstove od drugih portala,sad su poceli i naslove kopirati. Sta je ovdje fascinatno ocat'?
zavirite u unutrasnjost tajnih skrovista iz Drugog svjetskog rata:-):-)nekako mi bolje zvuci ovaj naslov:-)
Kako se kliksovci lako odusevljavaju. Njima sve fascinantno :-)
Fascinantni Nurkic ubacio dva poena za sedam minuta igre