Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recept kako se može zaposliti 500.000 ljudi u BiH.
Oj Australijo obecana zemljo !!!!!
cekajte da se rasprodaju ove zalihe proizvedene prije dvije godine...kad onda pukne, letice perje na sve strane...a ekipa sa jednog brda iznad Tuzle sjedi i strpljivo ceka..a raja kao raja...nista ne konta...ali ne veli nama biti ucitelj i prosvjetitelj...jel tako-tako je!
ajde babo u penziju nek mladi rade
_"Podsjećamo, tuzlanska fabrika Dita je sa radom zvanično prestala 28. jula 2013. godine. Tog dana uprava je izašla iz preduzeća, a radnici su počeli čuvati svoju imovinu, dežurajući u devet smjena 24 sata." I sačuvali ste svoje. Bravo za Ditu. Želim vam uspješno poslovanje. Želim da pokažete da se sve može kad se hoće. A vi hoćete i možete. Sretno!
A jadna bošnjakinja
@ sine ona radi, a ti sjedi ispred ekrana nezaposlen. pa sad vidi ko je jadan
Više ne radi, nego što radi. Salim se naravno. #selfiesaditom