Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican video. Brate najezio sam se! Kakve ljepote nam ova BiH ima. Bravo za Vispak
Ma jok obići Bosnu, samo makarska 50 godina svake godine
Najjaci ambasadori💙🇧🇦Volim te Bosnooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odličan spot! Edin i Amra su divni! Bravo Zlatna džezva!
Bravo za ideju, ali i realizaciju reklame. Porodica Džeko treba biti uzor mnogima kako se reklamira naša Zemlja ne samo u osnovnoj profesiji kojom se bave...Aferim !
Zlatna dzezva je postala smeće. Nakon 3-4 godine (usput sam i dosta poznanika uputio na tu kavu da koriste) jednostavno sam je prestao kupovati. Pisao sam Vispaku u 2 navrata, ma da bi a odgovorili. Ima puno boljih distributera od džezve definitivno.
alo medzede 50 je ogranicenje kroz naselje
O ukusima se ne raspravlja ali, sve sam kafe na BH tržištu isprobao, a zlatna džezva mi je među najgorim!
Sve ok, samo da mjesavinu malo unaprijede uz kvalitetnije zrno
iskreno, kafa nigdje veze
Reklama po mom skromnom mišljenju totalni promašaj, jer umjesto soljica, koje nisu naša tradicija, treba da stoji fildzan, a na stolu, na tacni dzezva, secerluk i rahatlokum.
Tajna više nego Vegeta!
Uvijek Vispak prije svih ostalih brendova!
Zrace pozitivom,kako ih volim ♥️♥️♥️
Cekam kad se kreteni pocet hejtat sta za Dzeksona ili njegovu suprugu, za sad pomalo, al uvijek ima krembila, tesko da ce i ovo proci bez hejta nezadovoljnih (sobom)
Nećemo
Ajj brate kakva dobra reklama
Ma brate i najbolja je kafa sto jest jest....
nisi ti onda kafe popio
Proslavljene manekenke Amre??????????????????????????????????????????????????????????????????. Ljudi moji jeli to moguce sto bi rekao Mladen Delic.
Dlake na guzici su mi se najezile. ❤️