Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu i ne mogu shvatiti pomamu kupovine na snizenju. s jedne strane jeftinije je ,a s druge kupujes nesto sto ti najcesce nije potrebno. :) ( ovo se ne odnosi na dame jer njima nikad dovoljno,pogotovo cipela i tasni )
jednostavno :) neko vidi plave pantalone i pomisli : e bas mi ovakve trebaju? nisu trebale pola godine,godinu,dvije i Sad odjednom trebaju:) kupe se te pantalone i u najboljem slucaju skine "cijena" i slozi u ormar. :) ili ?
zene inace imaju uvijek "problema" s garderobo,a muski ih kritikuju zbog toga ali svi zele da zena lijepo izgleda?! jesu li tvoji problemi u tom dijelu ili ....nesto osjetljivije? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj fore, pa ko ne voli
Nemere sa njima niko ! ;-)
A ko ih ne voli?? Shopping,shopping...:)
;) dlanovi se znoje...
Znaci i vi volite SALEta, ko se sa njim druzi ormari su mu sve puniji i puniji a novcanici sve tanji i tanji. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)