Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je_at će on nju kad tad
je_at će on nju kad tad
Na greskama se uci ,sigurno ce djecak postati manijak kad se vrati kuci
stochar,kazes sve su zene kurve onda ti je izvini i majka kurva
Imal' ovdje jos neko da se ovako "nasuko" heheh nije valjda da sjebovi postoje samo u I i SWE :P Al' fakat je ispala KUCKA bes' je u stau :)
"ovo govori da jos uvijek na ovom okrutnom svijetu postoji ljubav, i da ona nema granica" Klinac nema granica! Može Italijan u Švedsku kad mu ne treba viza!!! "110 milja od mjesta u blizini Stockholma" Što u miljama živ/živa bio/bila??? U Evropi je majku mu :)
Jadni mi. I opet kazu da smo nepravedni, da smo hladni, da ne cinimo dovoljno.
Sta sve sirotinja nece urditi za ljubav, jer sirotinja ju je i izmislili (ljubav) da bi mogli lakse doci do P... Zato bratac plati pa se klati!
u svakom slucaju malom je bila avantura ako nije bio glup da usput stagod...bog zna na kakve je sve freakove naletio tako stopajuci jadan, svakako nezaboravno iskustvo! ne znam sto se ponadao, cura je starija i khm iskusnija garant od njega :D
Ma dobra avntura. to što nije dobio žensku, sporedna stvar.
svaka cast malom, al degen je :) sto se tice zena.... no comment ta svedjanka je glupaca je svoje vrste
samo cure su na ovo rekle da je mali uradio super stvar?! pa jeste li vi fakat toliko glupe??? razumijem romantika, ljubav, folovi golovi, ali mali je klapio hiljade kilometara da bi poljubio vrata iza kojih se ona vjerovatno pucala sa nekim odvratnim svedjaninom?!?! ma trebala je glava pasti! grrrrrr
Kaki su to prosti komentari, pa ovo govori da jos uvijek na ovom okrutnom svijetu postoji ljubav, i da ona nema granica, prema tome svaka cast za ovaj gest, svi oni koji se nerviraju zbog ovog dogadjaja nisu zasluzili ni da ga procitaju
ma sta da se kaze.kazu cura kurva,pa eto mozda jest,a mozda je i malac glup,ko zna.a ono je istina,mladost ludost.ovo mu je sad ono,na greskama se uci.ma ono sta ga briga,jedna avantura,i to ce pamtiti cijeli zivot.malac je super!
ja cudne budale mislim stvarno je faca ali je glup do jaja st aces kad se djeca zaljube