Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja svom jutros rekoh: "A što će vam taj jedan dan, kada već imate ostala 364?".. :) Al' aj, čestitah mu, praznik je praznik. Usput čestitam ga i svim kulturnim i normalnim kliksovcima.
jes bacila pušu?
Klinac.. smiješan si :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cestitam mudonjima, budite mocni i drzite ga uvijek naostrenog
jadno musko
Kad sam vidjeo sliku i pola naslova, na momenat pomislih, međunarodni dan brkova :-)))
Ako ne mozete vidjeti lijepu stranu zivota, izglancajte ruznu stranu. Bolje je razumjeti malo, nego pogresno razumijeti mnogo. Samo se smijte – to druge uvijek dovodi u nedoumicu sta vam je na umu. Muskarci, sta bi mi bez vas. SRETAN VAM PRAZNIK :)
Naizad, normalan komentar ( mislim na komentare ovdje, ne na tvoje lično) ! Hvala ! : )
:)
Sretan mi danasnji praznik!
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Red bi bio da i mi vama posvetimo pažnju kao i vi nama samo jednom godišnje :D
Sta sad? Jel danas medjunarodni dan muskaraca ili toaleta? Zbunjen sam.... Neznam koga da castim, sebe ili wc-solju?! Doduse wc-solja je juros dobila svoj poklon. Odoh ja sad na jedan RedBull
vazi samo za prave muskarce, sa brkovima :)
Kakva je ovo budalastina ba?
Hmm dan mužijaka, nisam ni znao, zato mene ona moja maksuz zove na kafu i to telefonom :)
Medjunarodni dan muskaraca i medjunarodni dan toaleta...
eto sto ti je zensko, samo vam trpat treba
što ne mogu ove isfrustrirane... za sve smo mi krivi... muškarčine, sretan nam dan ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E čuj puštanje brkova.. svašta
K'o te pita