Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta kad ona ima brkove ? Za sve mi muskarci krivi pfff
da li je moguce da postoje ovako nevjerovatno glupi clanci!!??
ne msijem zamisliti kakav je Dušanke Majkić partner onda ???
...sa aspekta moderne poluinteligentne tuke opće prakse, svaki muškarac je nepotrebni višak. osim onog koji je platežno sposoban da ispuni "skromne željice" predmetne tučice. taj se more "durat", jerbo je odnos uloženo - dobijeno žestoko na strani "investitorice".
TRAMPOV SAVETNIK VALID FARES: AKO MOZE NEZAVISNOST KOSOVA MOZE I REPUBLIKE SRPSKE http://bit.ly/2f1lCuv
Kako mi je muka od ovih debilnih internetskih vijesti, muskarac ovo muskarac ono, zena ovo zena ono. fuj
Sad i brada smeta. Sve više viđam likove glat obrijanih nogu, prsa i leđa. Isto kao da ih je sramota što su muškarci. Ima li još neka glupost da se nametne?
liže li tebi iko
Pored mene svako izgleda lijepo :D pa cure ako ste zainteresovane...
Moja brada je naka ostra, sjecam se da su mi se sve bivse zalile da ih bocka, jos volim ljute paprike, pa kad ih "bocne" po jeziku, polude...😄
Sta me briga,ja sam lezbejka :)♥♥♥♥
pa opet te partnerica more učinit ružnom ahihihihi.
@KvaternikEugen1861 ne treba joj partnerica za to
Bez stresa na žalost ne može.Samo pogledajmo gdje živimo!Tako da preporučujem jutrom uz kaficu.Obavezno zaliti vodom xanax kakav,može bus ili trodon.Malo za energije ipak je početak dana,u toku dana,ponoviti terapiju. ili kakve dr.pokratečke lijekiće ( imam ih puno za nabrojati.) Može i za omladinu Persen biljna baza,dalje za kraj dana ako ste jos zabrinuti za nepl.racun.Ponoviti tarpaiju sve dok vas Q bude bolio.Ili pak lexić..i tako evo bgm sad ce 10 god.
UPOZORENJE:Nemojte ovo raditi kod kuce,radite negdje gdje vas ne vide.Pozz lol
Ma ej ubodi se u venu lakse ti je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaže "stimulira lojne žlijezde da luče testosteron". Prvo, po našem starom dobrom bosanskom je stimulira. Drugo, u kojem to paralelnom univerzumu lojne žlijezde luče testosteron?
Po našem starom dobrom bosanskom nije stimulira, nego stimuliše. izvinjavam se.
majka priroda je to davno učinila...
Novembar je mjesec bez brijanja😂😂😂