Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta je ovo,nase kupe sijeno do 7 mjeseca...
sta ti je sad nejasno? :-D
Sta sam zaboravio?
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
ako joj ne smeta zašto da ne? kod nas je, ne samo trudnoća, izgovor za ljenost, nerad, žderačinu i oblokačinu. prvaci svijeta u izgovorima
Slazem se @viva Normalnije je da vjezba nego da se nenormalno udeblja.
Ma odlično je vježbati, jer iija vježbam, ali je opasno vježbati u trudnoči, raditi preteške vježbe, a ja koliko vidim, cura radi leđa sa nekih 40 kg. To nije zdravo, ništa ne valja pretjerano :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Googlajte bella falconi, puno je boljaaa :)))
cisti egoizam. fujj.
ja velke budale
Jednostavno receno: trudnoca nije bolest, a ako je trudnica zdrava vjezbe ce joj samo pomoci. Dakle trudnoca nije bolest.
Nekad je trudnoća bila blaženo stanje, a ove današnje hanume i hanumice od trudnoće napraviše bolest.
lakse je dizati tegove nego odrzavati konja u zivota (muza)
Ronjenje i skijanje opasnije za trudinice od dizanja tegova? O.o
Ma hajteeee molim vas gospodjo draga,pa necemo valjda svi sad dizat tegove.. Evo ja procitam recimo neku knjigu,ne sad knjigu kao knjigu,nego knjigu jel,dva tri lista procitam...recimo jel ? I ti tegovi vala na svakom cosku,pa dajte ljudi da se i sta procita sto se kaze,kaze jedna Rusko-Jugoslavenska poslovica.. Kaze ovako,pazi vamo sta kaze,kazeeee ovako kaze,kaze ona,ta poslovica kaze,vako kaze,kaze "reci mi sta citas reci cu ti tko si" Ja volim poslovice,ja nekad znam i po dvije poslovice procitat mjesecno,samo poslovice !!
Samo jedan kad se napne da digne tegove i izlete joj bebe
Ova žena diže tegobe od 30 kg. Dok neke imaju predjelo u istoj količini.
Diže tegobe? a šta su to tegobe?? jel se to jede???
Brus, ne budi sitnicav svakom se omakne slovo, bitan je smisao napisanog :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj 30 kg a sama olimpijska sipka ima 20 kg a ploce su ili po 15 kg ili po 20 kg na ovoj fotki.
prima ga Sophie ko u kablari
Po komentarima se vidi da uglavnom muskarci komentarisu i zene koje nikada nisu bile trudne. Od drugog mjeseca maternica se siri i ne mozes vise "normalno" skakutat kako hoces ili koracat kako si koracala a kamo li raditi SVE ono sto si prije mogao raditi jer boli stomak, bole misici. Noge oteku, ali ne od hodanja vec od tereta u stomaku, seljaci jedni. Ja sam zatrudnila sa 52. Ugojila sam 20,5kg u trudnoci(72,5).Prilikom poroda izgubila 11,5 kg.Vremenom izgubim jos 4 kg i sad imam 57. Nikad nisam iznivljala ali radila sam kucanske poslove. Zato ne prdite bezveze kad nemate pojma, Ko je lijen i ne voli radit, on ce i bez trudnoce bit lijen. Ko voli maltretirati ljude, on ce ih maltretirati i bez trudnoce. A trudnoca nije izgovor za zderacinu, nego se apetit otvori i imas stalnu potrebu da jedes, Sit gladnog ne razumije, ili ti ga obratno. Procitajte malo po netu, informisite se.
noge oteku, ali ne od nehodanja, pardon, ispravka :)
Bolesno! Vidi joj stomačića, a 6. mjesec blizanci :| DIže 40 kg , Bože sačuvaj! Veliki sam protivnik kad nađe hanume nakon porođaja jedan guz metar drugi guz metar raspuste, ali ovo je bolesno. :( jadne bebe Kao da se ne može dovesti u red 3 mjeseca nakon poroda.. Kako neko ima srca rizikovati ovako, isto sa cigarama.. Božeee :(
haha kako ti se da obilazit članke i odgovarati kada se ne slažeš sa nekim postom, pa pobogu ja da to radim.. samo bih to i radila u životu, i opet ne bih sve postove stigla :D Al' haj <3
što si nervozna :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko smo mi da osuđujemo druge??? Svi mi radimo nesto sto se drugima ne sviđa. Ako ona uživa u tome i ako se osjeća dobro što da ne onda?!
upravo. :D
Gdje si ti mišu :-P
PRIKAŽI ODGOVORE (6)