Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ULICU BILA CLINTONA U SARAJEVU! Shiptari su vec dali masi ulica, skola i tako to njegovo ime, bolan
ZA pukovnik&pokojnik zahvaljujem se, bolji kompliment josh nisam dobio. ZA DOM SPREMNI
Malo,malo je to za covjeka koji je jebo srbima mater i zaustavio genocid i treci svijetski rat.Molim da se stavi na poseban platni spisak od nase taxe i da mu se redovno isplacuje od BOSANSKO HERCEGOVACKOG POREZA 2% DO KRAJA ZIVOTA.Srusiti sve spomenike sranji tudzmanu i inima fasistima i licno na tom mijestu staviti biste BILA CLINTONA.
OSMO AdapTERu nacisticki .`':-D)
Klinton je legenda. Jebo je Srbe bolje nego Pavelic. Ajmo ga zvat da nama bude predsjednik JEBO TE!!!!!!!!!!!!!
ZA SUPALJ KAO SVRBSKA ISTORIJA KADA OTKRIJES JAVI MI, I JA BI DA MU POSALJEM KOJU MARKU, DOBRO JE CILJAO NAD SVRBOSLAVIJOM.
PRIMJECUJEM DA POSTAJEM CENZURIRAN ... STO JE DOBAR ZNAK HEHE
u tih 6 miliona je i honorar za njegov dolazak u srebrenicu... oko 10% sume, cini mi se
Ja sam jebao jednu irkinju koja se zvala Clinton. Bio je to zaista dozivljaj.
sad ce si moci priustiti pravu kurvu.
Ma dobro to je normalno svaki predsjednik to radi kad mu mandat zavrsi. To radi i gospodin Mihaijl Gorbacov, najveci zlikovac poslje svih americkih predsjednika i sire
kako poslati cek za clintona sto je bombao srbe pizda im materina?
ko zna zna....