Prvo bh. izdanje Monopola
0
Ćiro i Halid Bešlić kupovali hotele
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je, draza mi je ova ckapi u bjeloj kosulji od svih prdonja za stolom! cuj jel kanulo, pa naravno da je. PROMIDZBA se uvjek placa.
NE ZNAM KO JE VISE DOSADNIJI OD SVIH OVIH LJUDI KOJI SU IGRALI MONOPOL. DOBISE LI KAKAV HONORAR ZA TO? AKO JE ENIS TU GARANT SE NESTO KANULO...OVA DVOJICA STARIH PRDANA SAMO STO VISE TARIGUZ NE REKLAMIRAJU.... SINE VIDI KAKO BRISEM DUPE....A HALID NA T PRIPJEVA STAGOD....
jel se ti bojis Boga???
ne kakite
ima boga rs neznas kad ces ti ostati bez glave ili bez oka ko se drugom ruga strefiga i jos gore .
RS & CIRO toliko ste glupi da se to ničim ne može mjeriti...
eh ako nema Zenice na tom monopolu - ONDA TAJ MONOPOL NE VALJA K,U,R.C.U! Trebali su nar uvrstit ulicu \'Bulevar Kulina Bana\' - adresa \'Bilinog Polja\' ili Željezaru, ili ako nista... kad se ono ide u zatvor da se ide u KPD Zenica.... svejedno ja necu igrat takav monopol!
Ma pusti Rašu on po cijeli dan gusla na sa-x. Pravi Bosanac sa dna kace, rodio babo sebi djecu.
SIne ja se sa ovim de.bilom beslicem malo zabavljam, zaboli me za tekmu. Malo vas napalim da bolje roknete na pod sutra. Etnicko ciscenje u Travniku vam necemo zaboraviti, ne brinite !!!
H. Beslic je stalno trazio kocku po stolu. Pa dajte mu malo vece naocale, dragi Mosnjaci. Eto je bola\' Halide desno od tebe! Upppps, a to nije do naocala, sorry dude. ;)