Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve studije trebaju biti vrlo ostro kritikovane jer daju laznu sliku o tome da odredjeni izgled zene znaci i \"bolja\" zena. Rezultati trebaju biti tumaceni na prikladniji nacin jer podizu samo i onako vec rasirena seksisticka i stereotipna vjerovanja o izgledu zene i njenim osobinama. Glupost!
Volio bih i ja Angelinu, al nista od tog
Joj sto ne mogu ove naucnike,braco moja mila
Ma nista to, dođi ti sine babi :D Rodio babo :D
Od ovog odavno nisam procitala vecu glupost!!! Ja nemam sicusan nos, napucene usne i ogromne oci i imam puno jaci majcinski instinkt od nekih svojih prijateljica.. ovo je jedno veliko sr&nje kako mogu staviti ovakve gluposti? kakve veze ima fizicki izgled sa tvojom dusom ? Oh da ne zaboravim kad vec o \"plodnosti\" prosipaju nebuloze trudna sam s blizancima
imal u toj banja luci iko normalan, a da nije derpe
ima velike oči, pune usne i sexy tattoo i mnogo usvojene djece.
podoji me seljanko
angelina nema njezne crte lica ,koja glupost pih...
zato je volim
kakve veze ima kakva žena sa djecom...uvijek su se djeca tretirala po sexu.alnim odnosima... svi se bogami sjecamo...svi imamo DEDE I NENE.. svi su imali po 10 i 11 oro djece jer prije 50-60 godina je bilo tako, nije bilo PREZERVATIVA, nije se gledalo na BMW, KARIJERU, AUDI, IZLETE, i sve ostale pizdarije... kad je ćerka otišla iz kuce i udala se...ona se udala...a nije otislla na IZLET I PRIVREMENI BORAVAK i nije se pitalo žene koliko ŽELI djece A NI MUSKARCA BOGAMI...nego sex odradi svoje ( kao sto mu je i bilo namjenjena funkcija ) :-) a danas vazda nesto fali i vazda su jedni obrisi u pravu a drugi nisu... PRIJE SU I RUZNE KO GROB IMALE 10 DJECE :-)
@@(: Ja kazem. Glup si ! -.-
a ko kaze da ces ih ti imat ????
sergej bubka new world record preskocio s motkom zid ambasade
Znaci estrogen mi je na visokoj razini.
ono koooooo sljivu u jesen?? jel tako?
@@(: ja cu ih imat, a ti Angelinu nikad, a mozda ni tad :D