Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvali se Huso Hasi: Jarane, koji sam ja jebbač. Tri mjeseca guzzim Fatu samo u dupe a ona opet zatrudnila :-)))
Xaxxaxxaxaxaxxaxaaxaxxaxaaaxaaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaaaa
Cuj vijesti, pa normalno! Svi znamo da je kupanje ljeti ugodnije nego zimi, pa moze par puta na noc a zimi se smrznes nakon prvog puta (Za peksine - kupanje nakon seksa je obaveza :) ...)
Pa mora prijat, vatra sagori a zar se mora ugasit vodim da se opet nebi razgorio... inace se ujutro zakasni na posao.
Dobroj kiti ne smeta godisnje doba.
Pravim musku djecu , ako fulam drugi put radim djaba ;-)
Cista glupost. Februar je najbolji mjesec za pravljenje beba. Muda i spermici vole haldnocu. Vise ih ima i pokretniji su kada mudima nije vruce.
Ja čekam regres. Ako ga bude možda se i spermići pokrenu:)
Dobro PETLU ne smeta godisnje doba
Ni KOKI nosilici.
Aaaa, dobar tekstić. Odoh čitat komentare.
Znaš šta Ostruga, po mom skromnom, neki bi rekli ograničenom, mišljenju, naslov, onda tekst, a posebno komentari, uglavnom nemaju nikakve veze ni s čim. Ojha. Ti to vjerovatno već znaš, al hajd. :))
Oduvijek sam zelio bebu,ali nemam suprugu. Jbg.
Drkadzijo! ;)
Sta ces :)
dontlajkkidsbatilovemejkinglove
gudforju.
a ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Stručnjaci ističu kako su juli i august najbolji mjeseci za vođenje ljubavi..." zaboravili su januar,februar,mart,april,maj,juni,septembar,oktobar,novembar i decembar...mali propust "stručnjaka" :)
Mali propust, samo mali :) Stručnjaci su to.
Probaj ti mjesec dana bez toga pa ces vidjet sto je mali :)