Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto prenositi genetske bolesti na potomke kada nam je nauka dala mogucnost da te bolesti eliminisemo i da se radjaju zdrave bebe.
Svašta u Božijoj bašči
sve sama preseravanja
daj da se i ja tuspasim akoje dobra mama pa da onda bude 4 roditelja
nije ovo toliko lose.
Mama, tata i komšija
iako nisam vjernik, mislim da ne treba igrati boga...
Po takvoj logici čitav svijet je trebao ostati u mraku, nismo smjeli izmisliti ni struju, auta, ništa... I ne daj Bože da napredujemo u medicini i nekome spasimo život.
@cop21 i bolje da nismo izmislili ništa,ja rahatluka,malo blata napraviš sebi kolibu,uhvatiš srndaća,zeca ili ribu,roštiljaš svaki dan,kad se smrkne odeš spavati,ujutro opet roštilj,nemisliš kako ćeš platiti struju,hoćeš imati za gorivo,malo lišća napraviš sebi gaće,zemlja dole nebo gore a ravno do mora,ni bolesti nije bilo kao sada