Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biti mama znači biti superheroj
Kapa dole za majke koje su pored svega još i u radnom odnosu. Muškarci vam zavide na vašoj istrajnosti, samo su kukavice da to priznaju! 👍👍👍👍
Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud) "Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan njom, nce uci u Dzennet." (Tirmizi) "Najblagoslovljenija je ona zena koju je najlakse opskrbiti." (Ahmed) "Zena nece putovati osim s mahremom -rodjakom" (Buhari, Muslim)
ETO VAM ZENTURACE, VECI STE SEJTANI OD IBLISA SAMO STE STVORENE ZA REPRODUKCIJU, LIJEPA BRACA ARAPI ZNAJU KAKO SE S VAMA POSTUPA USKORO KAD PROGLASIMO U BOSNI SERIJAT POKAZACEMO GDJE VAM JE MJESTO !!!
Ako je netko zainteresiran raditi u mrežnom marketingu preko interneta iz kuće, može se informirati više na link https://www.smore.com/5d4ec
najtezi a i najljepsi posao
Moja svekrva je podizala blizance,pored tog radila,i jos je najpedantnija osoba koju znam. Pognem glavu pred tom zenom,iz postovanja! Stid me reci da je meni nesto tesko,kad skontam kako je njoj bilo.
A sta bi jos i da radis, i da imas jos jedno malo dijete. Sto ne mogu ove patetike. Ima zena koje imaju dvoje male djece, rade, bore se, kuca, posao, djeca, ostale obaveze i opet ne kukaju i ne valjaju se po internetu sa svojim pricama. Mame su heroji (naravno i normalne tate), posebno na Balkanu.
@JamesuDinJamesuDin - Jbt koje traume ti imas u zivotu.
@JamesuDinJamesuDin - Pa dobro, ako je takvo cinjenicno stanje kod tvoje zene, ili je bilo kod tvoje mame, onda ok. Kontam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovoj je bas dosadno u zivotu
Al ima vremana "šćapugu" držati u ruci mamicu joj... :P
Moja nana rodila i odgojila sestero sve uho do uha uz svakodveni radu u polju. Sva sestorica izrasla u KV majstore. Pri tome se nije koristila selfi stikom i iphone-om i balavila po sviiiijetskim internet stranicama.
@JamesuDinJamesuDin Radi se o djeci koji su imali za oca Fikreta i Ragiba silovatelja koji je inace ima mnogo djece. Jesi i ti jedan od njih?
@JamesuDinJamesuDin Ne znam za nanu ali znam da ja rado dajem, tako da si mozda i u pravu. Tvoja mi mama, medjutim rado isce pa ne mogu da je se otarisim. Zamolio bih te da apelujes na nju ako nista radi pristojnosti i komsiluka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ona skorobogata,a ja skorosiromasan.