Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bebe su ukras svijeta a do roditelja i drustva je da li ce od te bebe u buducnosti postati naucnik humanitarac posteni radnik ili ratni zlocinac siledjija i terorista
Nije samo do roditelja i drustva, vec u najvecoj mjeri je do nas samih!😉
Mnogo su čupave i slatke ove bebe!
Ako je netko zainteresiran raditi u mrežnom marketingu preko interneta iz kuće, može se informirati više na link https://www.smore.com/5d4ec
6 najjači hahahahahaha
Slatkisi mali...
No.9 - Made in Ireland. Garant.
Najljepsi osmijeh je onaj djeciji Iskren , bezbrižan , onakav kakav treba i da bude
Slika br. 2 ....Preswatka..❤️
a ovaj na trećoj je godpodin čovjek,ko elvis prisli, čekam kad će da nam zapjeva Its now or newer
hehehehe,ovo japanče sa četvrte slike ko bodljikavo prase
Sve mame koje su rodile bebe sa dosta kose su u trudnoći u pravilu imale nesnosnu žgaravicu. Moja supruga je pojele kilograme badema u pokušaju da ublaži žgaravicu, a onda je došao mali Paša sa količinom kose poput bebe na fotografiji 10. Medjutim mi smatramo moralno neodgovornim objavljivati bilo kakve fotografije od djeteta barem do uzrasta kada ono samo moze da odluci da li to zeli ili ne zeli. Francuzi imaju jedan fantastičan Zakon koji omogućuje djeci da pri sticanju predpunoljedstva sa 16godina tuže svoje roditelje za objavljivanje njihovih fotografija i video zapisa a koji im se nesvidjaju/kazne od 500-40.000€/. Pa ti sad izvoli objaviti snimak kako se djete ukakilo. :)
Moja mati bi ti rekla , "Ja sam te rodila , ja cu te i ubiti " :D
2 i 6.. bas me nasmijase :)))
Onaj se rodio sjed, ja mu qrceve sreće
I onda dodje ludjak i puca, ubija, siluje, granatira ovako nesto njezno od dragog Boga dato. Zaista su ljudi najgore zvijeri.
Svaka cast :) Nemoguce je bilo kmecati na ovakvom clanku, ali eto. Naklon :)
ovaj na slici 5 isti ivan rakitic
little luiz