Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim se rasprava vodi na tiktoku znamo da ni gledaoci nisu bas nacisto s mozgom. Na stranu teletabisi i nacin tumacenja kad gledaju djeca i odrasli.
Jer nezadovoljnim i neispunjenim roditeljima sexs ne izlazi iz glave!
Ma trebaju gledati ove današnje nasilne crtane ili celebritije na tik toku i youtube...oni su pojam odgoja i lijepog ponašanja!!!
Koji 'neki' roditelji?! Majku im debilnu...
Mike Hunt ukucaj na youtube 🤣🤣🤣
I oni se beli taslače
Ovim danasnjim generacijama sve je problem. Neki dan se zale na seriju Prijatelji, sad ovo, sve nesto osjetljivo, uvrijedjeno boze sacuvaj.
Prijatelji jesu problematični jer su napravili verziju New Yorka u kojoj postoje samo bijelci... Zamisli da su u LZN samo muslimani, nema tipa Marije... Koliko bi to bilo uvrjedljivo svim pravim Sarajlijama bez obzira na vjeru
Strasno
To je samo dokaz koliko odrasli pokvarenije razmišljaju od djece .
Mmmmm mon cheri, mmm. Ne moze niko sa Pepe le pew. Kralj kojeg su ovakvi isti tik tok roditelji zabranili.
Nisu ti roditelji gledali Gustava
Ja, eto sreća je odrast uz Branka kockicu pa kad odrastoše otvaraju logore za tatatarirce. Svejetoistosranjesamodrugopakovanje.
Hahahaha top, a vi gledajte da vam se djeca ne drogiraju po haustoru.
Tinki vinki pusi travu, dipsi je*e lalu, lala kaze ohoho, rodio se mali po!
Ben Ten,Memoari porodice Milic,Hugo,Mumijevi,Tom & Jerry,lutkokaz na FTV,i slicno je bio sadrzaj za djecu u moj vakat,ovo sad je katastrofa šta djeci serviraju