Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista. Cekaj samo da se ovi "pronalazaci cinjenica" dosjete da se ljudi radjaju bez cipela na nogama i gaca na guzici. Pa kad stanu predvidjanja o tome kako nas opanci i gace evoluiraju da necemo moci hodat bez cipela i sjedit na guzici bez gaca. A kad tamo... homo sapiens isti kao i prije stocarstva, poljoprivrede i kuhanja - a kamo li pamuka na dupetu i i gumenih djonova. O modernoj ginekoloskoj hirurgiji da ne pricamo.
sve kako bi se sacuvao prvobitni izgled mindje
@Dragoon, nije bas. evo u tuzli imas plasticnu operaciju mindje i jos onaj sad novi himen sto ugradjuju, na kraju krajeva (takodje u tuzli) ima frizerka za mindje
@Dragoon, ne vrijedi se raspravljati stobom, imas haman losa iskustva :)))
Na kraju price vise im nece trebati ni muskarac
Rodiš se u izbjeglištvu carskim rezom...nemaš ni domovine ni p * materine.
Prije kad bi se zena prirodno porodila i kad bi je doktori usivali, mog'o si za 100 maraka zamoliti doktora da joj par ekstra kopci stavi.
Prirodu je pregazilo vrijeme. Zaostala je i odavno prevazidjena. Nemamo mi vremena da se zajebavamo sa njenim zastarjelim metodama. Tu je covjek da ispravi sve njene greske, pa i tu najvecu kojom pocinje zivot, gresku radjanja. Sve cemo mi to da dovedemo u red.
Heads up za buduce mame koje se odluce za carski rez u Sarajevu, bez milje maraka doktoru u padže nemojte ni pomisljati
U nužnim slučajevima opravdam carski rez, ali me donekle nervira kada neka majka ima sve normalne uslove da se porodi prirodno, a ona zakaže termin i odabere carski rez.
to nema uticaja na ovu problematiku
Znam da direktno nema, ali me navelo na razmisljanje zbog poznanice koja je imala sve uslove da se porodi normalno (siroka zdjelica, mala beba), ali se odlucila na prijevremeni carski da joj dijete (musko) ne bi bilo djevica u horoskopu. Ne znam kako je uspjela obrlatiti doktore. Takvo sto je odobravam ni sekunde. Ko mora, mora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa eto ...