Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi stvarno niste normalni kakve gIuposti objavljujete.
Pa stvarno niste normalni. Eto, ja sam u sedmom mjesecu trudnoće i mogu vam reći da vam ove gluposti nimalo ne koriste budućim majkama.. a ima nas puno sad koje surfamo u potrazi za savjetima za trudnice. Paniku ba stvarate. Niste ni svjesni.
Covjek kad bi slusao sve sto se pise po novinama i internetu, ne bi vise nista ni jeo, ni pio, ne bi smio ni zaspati. Ljudi moji, na sta je sve ovo danas izaslo. Nije mi jasno kako su prije 100-200 godina zene radjale a nije bilo nikoga da im kaze kako smiju da spavaju, sta da jedu i koliko, itd... kutakzadjecu.com
Meni jedoktor savjetovao na desnoj strani da spavam.Na lijevoj ni pod razno jer se djetetu omotava pupcana vrpca oko vrata.Sad budi pametna.....Doktora i g0vana.
Trudnice spavaju onako kako mogu da se namjeste. Ne laprdajte sa navodnim naucnim istrazivanjima....
KAKVE VEZE IMA NA KOJOJ STRANI TREBA SPAVATI ?! Da je ovo \" šatro \" tačno, danas bi se rađalo stotine hiljada mrtve djece..
Može i na tuki, u trudnoći nije zabranjeno, čak naprotiv :P
Kakva je ovo riječ MRTVOROĐENČAD? Prvi put čujem od vas, zvuči morbidno.
http://brojevi.uphero.com/
Dakle na ledjima li na desnoj strani - nije preporucljivo Na na lijevoj strani je preporucljivo. f
mozda da spavaju na tukiju dok su trudne ...
Pa prosurfajte slobobno malo bolje.. do sada vam je vas ginekolog vec trebao reci na kojoj strani da spavate da bi omogucili bebi dovoljan protok kisika i pravilan razvoj...clanak navodi tacna istrazivanja, majkama se preporucuje spavanje na lijevoj strani a ne na desnoj kako gore gospodja komentarise.. naravno necete uvijek biti u mogucnosti kontrolisati na kojoj strani spavate al pozeljno je da bude na lijevoj!!!!
pa neće valjda spavati na stomaku, Bo..g vas ne ubio, pa tek tad bi bili problemi...a usto i Pos..lanik s.a.w.s. je rekao da ne treba spavati na stomaku, već na leđima I NARAVNO NA DESNOJ STRANI