Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@.... I jeste tako, Kad vidim \"moderne mame\" kako razvlace maksumcad po bbi-u u 10 navece dusa me zaboli. Ali hajd se ne porodi, sve se jaranice poudale, tetke u tandemu sa mahalom vrse presing, đe ćeš ostat jadna i čemerna.
sta je to sloboda? ljenost, hedonizam, egoizam? vrijeme je zeznut saveznik.
@Sync glupa si ko cincilator
@@commi ..ajd, kad ti kažeš :)
nemam ja vremena da naglabam sa tobom ...a inace imala bih ti svasta lijepo reci
@@commi ..ajd, možeš ti to i bolje :)
pa kako necemo biti gdje god se okrenes ti stojis sa dosadnim komentarima
ja ribam, pušim, perem, čuvam djecu, i onda jopet tako sljedeceg dana....samo gutam... :(
...ala ovdje ima traumatiziranih :)...oba pola...
tako vam i treba pa i gore ,po mogucnosti 2-3 imati u rezervi
ma ja, zele širiti noge sa strane a ovamo izigravati vjernu zenu...
Muško. Ugodan dan. :)
@sync ne znam da li si musko ili zensko ali bas je bilo fino progovorit koju s tobom. fino smo se sporazumjeli. :) idem radit, zelim ti super dan.
Možda su Iatentni homoseksuaIci, pa i ne pokušavaju bit privlačni curama? :D A KIix je retardiran, bIago rečeno, sa ovom cenzurom. Napišeš komentar bez psovke, ne prolazi. Napišeš sa psovkom, prođe. Nema daIje.
@sy.nc al nije mi jasno kako ne shvacaju da je to cur.ama od.b.ojno. kad sjedim sa cura.ma i jedan takav pro.dje auto.mat.ski ima mat.erijala za br.at bra.tu jed.no sat vrem.ena ogo.var.anja (znas zene..) sa takvime ne bih bila ni da ima br.do pa.ra evo poru.ka decki.ma koji su u dile.mi: NEMOJTE BITI CUR.ICEE.EEEEEE p.s. gdje u ovome gore ima bilo sto pro.sto kli.xu??? je* vas automatska lektura
@munafiq: Kakvih vjerskih običaja gIupane, ne znam da neka vjera tjera vjernike na ženidbu i rađanje djece. U isIamu je to samo preporučeno ali nije obavezujuće, ne Iupetaj.
ko hoć da rodi djete neka ga rađa, ali ne zato što su pod pritiskom porodice ili društva ili yebenih vjerskihih običaja. sve je relativno...i vrijeme i prostor. jeste glupi !