Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, pa mladi danas imaju pametnija posla od bockanja iglama i igrom sa krpicama. :))) Čak im je smješno sve što im sutra može samo od koristi biti u životu. Čast izuzecima, možada se one pronađu u takvoom, ili sličnom hobiju. Lijepo je uraditi nešto i diviti se djelu svojih ruku i svoje mašte. Dopadaju mi se radovi. :)
Baš fino. :) Pozdrav za sve Klixovce koji u sebi još imaju i trun djeteta. :)
Simpaticno i nekako puno draze nego ono kupljeno jer je pravljeno s ljubavlju. :-) Mislim da imaju svi djete u sebi, samo neki ga potisnu, a neki ipak vole da ga ponekad puste. ;-)
prelijepo :)