Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje dajdze ne fermaju djecu svojih sestrara ni 2% jer ne smiju od svojih zena da zucnu.
Jos uvijek nemam svoju vlastitu djecu, ali cinjenica je da ja ne mogu rijecima opisati koliko volim svog sestrica i sestricnu. A, Bogami, vole i oni svog dajdzu...takva ljubav i povezanost se mora dozivjeti, ne moze se objasniti.
Nesto se neslazem sa ovim ..
Kako može biti siguran da mu je sestra, sestra. Teorija nije baš uvjerljiva
komsija, postar, majstor....ma nije bitno, sve su to nasa djeca
Nacionalnost: Turcin Vjera: Islam Jezik: Arapski
naprotiv, egoista i valja sam sebi i zato ga boli briga kako je drugima ili sta oni misle...njemu lijepo u njegovom svijetu. Stvar je u percepciji...
To nazalost ne vrijedi za daidje godista 80-85 jer oni nisu sebi sposobni zaraditi a ne sestrinoj djeci. Onaj ko je emotivan prema djeci valjat ce svacijem.Onaj ko je egoista ne valja ni sebi a kamoli kome drugom.
jubi ga daidžaaaaa ! ! ! ! ! ! ! život bih mu dao
Mi i amerikaci smo totalno različiti ljudi gledano u skoro svim aspektima, tako da nekakve ovakve analize za nas nikako ne vrijede, čak su za nas i smiješne!
\"on zna da on i njegova sestra imaju istu majku\"!? sto bi to moralo biti tako!?
sta drugo reci nego KRELCI !!!!!
moj dajdja ne brine o svojoj djeci a kamoli o meni
Zato sto su to i njihova djeca, ne kaze se dzaba - BRAT GA SESTRI NAJBOLJE SMJESTI!!
Meni daidza slabo sta da jer ni on nema
moj daidza nema djece, ali fakat dade sve za mene :D