Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je što je kod nas pretežno muslimansko stanovništvo a ljudska prava i dostojanstvo čovjeka na 0. Ja kao musliman u Njemačkoj ili Austriji smijem otići na džumu na pauzi, smijem uzeti slobodno za bajram i slično dok to kod velikih bosanskih šefova nisam smio ni pomisliti.
Zašto ne i Ajša ?
Otvori firmu u BiH, budi gazda, daj radnicima njemačke plate i godišnje odmore kao u Njemačkoj o kojoj stalno shereš ovdje. Svi hoće da im drugi nešto pruže, pa pruži ti druže nešto nekom.
Mra biti kad je pola njemacke turci 🤣🤣 a njemci sa kerovima setaju🤣🤣
Svjedoci smo onoga sto se predvidjalo, da ce Evropa zaista postati Islamska.
Propa Evropa ko stari kauc
Danas u svijetu biti musliman i izjasniti se javno,Boga mi nije lahko.Svi te gledaju nekako cudno,drze distancu.Totalna diskriminacija.
Pa ako im smeta sto im dolaze ljudi nek i Nijemci pocnu raditi ove neke nize poslove a ne za svaki posao koji nije direktorski uvoze radnu snagu sa Balkana i Bliskog istoka, sve gospoda
Nema to veze samo sa tim kako neki ovdje tvrde da Arapi više "stancaju" djece. Dosta Švaba prima Islam. I kao novi muslimani su većinom "angazovaniji" od onih muslimana koji se rode u muslimanskim porodicama. I u svojoj marljivost prema Islamu, dosta njih svom prvom djetetu dadne ime Muhammed.
E moj Hansu...
Zato se u Njemackoj budi fasizam
Pa šta ako ima muslimana u Njem ima isto tako i Poljaka ukrajinaca indijaca itd. Ali će njihova djeca i unuci smatrati Njem kao jedinu domovinu nešto slično kao i svi imigranti koji dodju u SAD. A kod nas na 70 posto države cak nije ni pozeljno reci ime Bosna i Hercegovina I mi se nekome rugamo i smijemo
Ime zadnjeg Allahov poslanika, Muhammeda, je najljepše na svijetu. Neka je Allahova milost i mir na Njega. U prevodu njegovo ime znači "mnogo hvaljen".
Umjesto jurgen, lothar, hermann…
A za Dodika je Berlin novi Teheran. Hahahaaahahhah
Prije 1400 godina naš miljenik I putovđa Muhammed s.a.w.s. nam je najavio to otprilike rekavši da će Rimsko carstvo biti osvojeno rijeĉima LA ilahe Ilellah. Isto je najavio I za Bizant kada je opisivao vojskovođu I vojsku koja vojno zauzima Konstantinopolis.
rimsko carstvo palo u ruke barbara u 5. stoljecu, muhamed zivio u 6. i 7. stoljecu, o cemu ti pricas? :D
Dimitrije ti govoris za zapadno rimsko carstvo, originalna objava govori za istocno rimsko carstvo koje je bila najbogatija imperija u svom dobu i ciji su goavni rivali bili perzijanci
Hans na aparatima.
Ime Hans mislim. Pošto vidim da su se već počeli raspravljati oko politike, nataliteta i sl.
Štancaju djecu ko fabrika!
Nema to veze samo sa "stancanjem". Dosta Švaba primaju Islam. I kao novi muslimani su većinom "angazovaniji" od onih muslimana koji se rode u muslimanskim porodicama. I u svojoj marljivost prema Islamu, svom prvom djetetu dadnu ime Muhammed.