Roditeljski savjeti su bitni
0
Kako s tinejdžerima razgovarati o seksu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha odlicno isto da djeca nemaju net i da to vec nisu vidjeli pa curice sa 14 godina su vec 4-5 frajera promjenili, okusili cari grupnjaka i u guzu, i onda ce mama i tata da objasnjavaju??? dje vi zivite?
ona kaze:\" slozi mi ga\" i ja joj ga slozim
mog oca sta god zanima o sexu on poprica samnom otvoreno :)
@ ccc Sve se slažem osim ove rečenice: \" Imam osjećaj kad se sa djecom razgovara otvoreno da \"izgube stid\" što se tiče ove teme\" Ovo nije tačno, po meni :)
idi ba usidjelice, paucina ti po ckapiju, nece te niko ni scapom dirati pa se prosipas ponavljam curama, ckapi nije safun da se potrosi, dajte dok morete, kratak je zivot.
Sa mnom moji nikada nisu pričali o seksu. Ja sam se sa 13-14 godina još igrala, nisam se smatrala dovoljno odraslom za tu priču, a kamoli da šećem sa kojekakvim dječacima. Tako da sam vremenom sama spoznala. Imam osjećaj kad se sa djecom razgovara otvoreno da \"izgube stid\" što se tiče ove teme, pa počinje im bivati normalno u bilo kojem društvu razgovarati o istom. Vrlo je bitno o čemu se kad priča. Ti dječaci i djevojčice će sutra postati odrasli muškarci i žene. A šta je žena bez stida, kao kuća bez krova. Ne može se odbraniti ni od čega.
ja kad ufatim ne pustam ... ne pustam dok se mala ne usafta u mojim sokovima
Samo ckapi?A racku?!Znaci samo muskarci imaju potrebu za sexom a zene su hladne kao kamen??Vidis ne razmisljas pametno,nemas ti pojma o ljudskim potrebama.
Mozak treba da razmislja,a ne ckapi...
da, rade hormoni, ali i mozak treba da radi...
Pa znaš sine, tvoj tata ga je skrho tvom drugom tati u pakaš. I nakon 9 mjeseci, tvoj tata te je uz obilan proljev iskakio. Hahahaha :) Sorry
Kako će dva p.ed.era objasniti usvojenom djetetu kako je došlo na svijet? Haha :) I to normalno...
Treba im pustiti pornic na dvd i da sve saznaju.
bolje da mi ucimo roditelje. sta me oni mogu nauciti, sta se stavlja u sta xD a da ja pitam sta je lotus poza, cuckold, bukake, gangbang, japanske kuglice, nemaju veze 100%
ja da imam sina,pustio bi mu pornic, a kcerku ne bi iz kuce puso respect za mene
Hormoni cine svoje,ne mozete djecu zastititi od sexa,mozete im samo reci da koriste zastitu.
Recite kcerkama da nam vise daju