Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ne daj Bože izgorila?
NAJVIŠE JE GORILA U AMERICI.
Ovo je Derim sinoć dok gleda najnovije rezultate. Pogledaj ponovo ako ne vjeruješ. 😁
Nije fino da poredite naše parlamentarce i presjednike sa životinjama. Vrijeđate jadne životinje :)
Vuce malo na Sebiji samo da je bijela.
NAJSLICNIJI ŽELJKI CVIJI.
U slicnom zatocenistvu se i u BiH radjaju djeca. Mozda je gorila cak u prednosti jer ne mora da radi kako bi nahranila gamad koja vodi ovu drzavu i nije od rodjenja u minusu jer se ta gamad zaduzila u njeno ime.
Da je moj prijatelj Sirko tamo, ta beba bi upila više znanja od mnogih polupanaca koji piju "viskozu", jure kamenjarke i slusaju satansku muziku.
DODIK NEGIRA OČINSTVO, MAJKA SPREMA TUŽBU
KO ŽELJKA ?
Wooow :)
Kako mu ime?
Kad sve fino saberes i oduzmes, kao civilizacija dotakli smo dno.
ovu SDA baš krenulo
Beba gorila??? Ispade da se, nedajboze, neka beba zapalila. Valjda gorilino mladunče, ili gorilče. Kako bi bilo zirafino mlado?
beba ko beba! svaka ista! :D
@MaYaZlatu. Jedino je moja bila ista poštar :))