Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubav i mašta kroz karanje.
Svi mi ljubav i mastu iskazujemo koz keranje
Ma "kerno" bi ja nju :/ keranje jel kazes
Ja pomislih kroz karanje...
SREĆA pa novinar nije pogriješio u naslovu 😉
samo nek se karaju! ovaj gore da nauci sto pise naslov, karanje decko, karanje , a ne "keranje"...
pred spavenje se obavezno malo pokeram i bude mi koda cijeli dan nisam nista ni radila" hehehehe tacno ! prodju trnci kroz tebe dva-tri puta i ko da neko rukom odnese
mmm karanje
neko keranjem a neko karanjem,uglavnom da se ljubav iskazuje...
da se nije potkrala stamparska greska ovde. mozda je umjesto keranje trebalo stajat karanje.
uvijek bilo. . ,dok jedne vezu druge se keraju
Jako lijepo. Ručni radovi su uvijek na cijeni, ali nažalost, danas se gube i ne zna ih svako cijeniti i raspopznati njihovu vrijednost. Amila i Mirsada zbog svoje ljubavi prema vrijednostima, neće dati da ovaj lijepi rad padne u zaborav. Moje čestitke Amili i Mirsadi za nezaborav zbog ljubavi!
Amila i Mirsada su skontale da od karanja ima hajra i nafake